Studieavond Persoonlijkheidsstoornissen

Persoonlijkheidsstoornissen
Je hebt vast wel eens gehoord van mensen die gediagnostiseerd zijn met borderline of narcisme. Misschien ben je zelf zo iemand, of ken je in je nabije omgeving iemand met een persoonlijkheidsstoornis. En ding is zeker, mensen met een persoonlijkheidsstoornis zitten niet alleen zichzelf in de weg, maar kunnen het een ander ook behoorlijk moeilijk maken. Problematiek die veelal leidt tot destructieve sociale patronen tussen mensen, tot verstoorde (familie)relaties, schade bij partners en kinderen en tot ongunstige prognoses in de hulpverlening.
Tijdens deze studieavond willen we vanuit de contextuele benadering op zoek gaan naar hoop, naar groei en naar beweging. Vanuit 4 dimensies zullen we het onderwerp persoonlijkheidsproblematiek onder de loep nemen. We gaan op zoek naar contextuele thema's die terugkomen in persoonlijkheidsproblematiek, maar staan ook stil bij de psychologische ontwikkeling en welke blokkades kunnen leiden tot persoonlijkheidsthematieken. We gaan vanuit de 4e dimensie ontdekken wat er nodig is om tot verbinding en dialoog te komen, over wezenlijke relationele thema's zoals loyaliteit en loyaliteitsconflicten, vertrouwen en betrouwbaarheid, balans in relaties, grenzen etc. We zullen stilstaan bij de invloed op de naasten en hoe zij om kunnen gaan met de invloed op hun eigen leven van deze problematiek.
Een inspirerende avond waarbij we stil mogen staan bij de geweldige diversiteit waarmee God mensen heeft gemaakt en waarbij Hij voor iedereen die in Hem gelooft, een unieke plek heeft in Zijn Koninkrijk, wat hier op aarde al vorm krijgt. Hoe kunnen we, met of zonder persoonlijkheidsstoornis, zoeken naar en groeien in hoe we voor Hem van betekenis kunnen zijn op onze eigen unieke manier? En hoe vinden we steun en troost bij Hem als ons leven gepaard met de schadelijke gevolgen van persoonlijkheidsproblematiek.
Informatie
Datum en tijd:
Donderdag 9 Februari
Aanvang 19:30 uur , afronding rond 21:30 uur.

Locatie:
Revetsteeg 1 Gorinchem

Kosten:
40,- per persoon, inclusief koffie, thee en studie materiaal.
Zodra uw betaling binnen is wordt uw plaats gereserveerd.
Annuleren kan tot 2 weken voor aanvang.
Aanmelden
Aanmelden kan via de onderstaande knop.
Mocht u verder nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze receptie:

Tel: 0183 63 85 95