Stichting Koinonia organiseert het Huwelijksweekend. Is jouw partner je beste vriend? In dit weekend kommen partners weer tot elkaar tijdens een ontspannen arrangement inclusief overnachtingen, maaltijden en gezamenlijke momenten.

HuwelijksweekendVoor altijd verliefd op elkaar? Samen optrekken, een mooie toekomst opbouwen en dat het liefst voor de rest van je leven! Dat is het verlangen wat wij hebben als we trouwen. Hoe richt je het leven samen in? Wil je wel of geen kinderen? Blijf je samen werken? Hoe verdeel je de taken? Het gelukkig samenleven blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig te zijn. Maar wat is een goed huwelijk? Daar is geen eenvoudige definitie voor te vinden. Maar een mooie graadmeter is wel wanneer twee mensen kunnen zeggen: ‘Ik voel mij vrij binnen dit huwelijk. Niet vrij om te doen en laten wat ik wil, maar vrij om te zijn wie ik ben’.

Per jaar scheiden in Nederland ongeveer 35000 stellen. Niet omdat zij dat in eerste instantie willen, maar onder andere omdat het niet eenvoudig blijkt om uitdagingen te blijven vinden.

Terwijl het huwelijk de mooiste vriendschap van je leven zou moeten zijn!

Omdat het de moeite waard is om je huwelijk levendig te houden, organiseert Stichting Koinonia een weekend om samen als het ware ‘op te laden’. Een weekend dat draait om het thema: ‘Mijn partner als beste vriend!’.

Thema’s:

· Jullie unieke relatie

· Geven en ontvangen

· Dialoog, de weg naar verbinding

· Invloed van je families

· Niet oordelen

· Wat geven we door aan de nieuwe generatie?

Dit wordt een weekend van studie, elkaar (opnieuw) ontmoeten en heroverwegen. Telkens na een stukje onderwijs wordt er tijd ingeruimd voor jullie samen, zodat jullie als echtpaar aan de slag kunt gaan met wat je net hebt gehoord. Er is dus naast het onderwijs veel tijd voor jullie samen. 's Avonds komen er een hapje en drankje op tafel waarbij je, als je dat wilt, met andere deelnemers kunt napraten en ontspannen! Kortom, dit is een weekend waarin je samen even kunt 'opladen'!

Dit weekend wordt voor u verzorgd door Hans Groeneboer.

Locatie Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt (onder voorbehoud)

Data 2024:
Nog niet bekend

Inschrijven via de website: 'Online inschrijven'

Foto's van afgelopen weekenden

huwelijksweekend Pauwenhof
huwelijksweekend Pauwenhof
huwelijksweekend Pauwenhof
huwelijksweekend Pauwenhof