Welkom op de website van Stichting Koinonia, een organisatie voor pastorale en psycho-sociale hulpverlening. We werken vanuit de contextuele wetenschap en zijn actief als hulpverleners, geven cursussen, trainingen en supervisie.

Welkom bij Stichting Koinonia

Ons huidige aanbod is de School voor Contextuele Ontwikkeling, cursus voor Persoonlijke groei en Ontwikkeling’, Huwelijksweekend en cursus ‘Verlies en Rouw’.
Wij bieden in veel kerken en gemeenten studiemomenten of lezingen aan die mensen inspireren en onderwijzen op gebieden waar behoefte aan is.
Hier vind u een overzicht van de podcasts met Hans Groeneboer als gast.

Koinonia is Grieks voor 'het leven delen'. Het woord komt uit het Bijbelboek Handelingen en betekent: 'Het ontvangen leven delen in de gemeenschap'. Door contextuele hulp te verlenen en contextuele trainingen te geven helpen wij bij deze ‘koinonia’. Wij houden van verschillen en geloven in persoonlijke groei door de ontmoeting. Wij verbinden en brengen samen. Wij luisteren en zorgen voor de ander. Wij herstellen en versterken de verantwoordelijkheid. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht ras, levensovertuiging, sociale klasse of seksuele geaardheid. Wees welkom voor hulp of kom bij ons studeren. Zo bouwen we samen aan de kwaliteit van het leven.

Citaat:
Leefstijl zit niet in het verzekeringsmodel. De zorgverzekeraars hanteren ook het DSM systeem en in het DSM systeem kijken we alleen naar de symptomen en niet naar de oorzaken. Dus dan ga je een enorme boot missen want dan kan je vaststellen dat iemand depressief is of een burn-out heeft of wat dan ook maar dan heb je dus geen oog voor hoe het gekomen is. Dat hebben die pillenjongens er dus goed ingefietst. Het maakt niet uit hoe de depressie veroorzaakt is, aan de prozac moet je. (Bram Bakker, psychiater)
Wij zijn bereikbaar via email en telefoon.

Email


Telefoon
0183-638595
Maandag 09:00 - 12:00
Dinsdag 09:00 - 12:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 11:00

U kunt ook een voicemail bericht inspreken buiten onze bereikbaarheid, deze zal de eerstvolgende werkdag beluisterd worden.

Aangepaste bereikbaarheid
Wij zijn niet telefonsich bereikbaar op:
Maandag 24 Juni

Voor onze zakelijke diensten werken wij samen met iDNA B.V. Bij iDNA B.V. word onder andere voorzien in: Contextuele bedrijfstrainingen, executive coaching van directieteams en MT teams, bedrijfstrainingen, advies in familie bedrijven, lezingen en workshops. Meer informatie:
Site: www.iDNA-Scan.nl
Mail: