Vrijwilliger PR gezocht!

Vacature Vrijwilliger PR
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger. Om onze zichtbaarheid online te vergroten zijn wij op zoek naar iemand die vanuit huis of op ons hoofdkantoor in Gorinchem wil meewerken aan onze "online presence". Het gaat voornamelijk om het schrijven en inplannen van berichten via onze social media en de website. De vormgeving hoef je niet zelf te doen. Die ligt klaar en kunnen we op maat maken.

jij bent iemand die:
affiniteit heeft met social media en "online presence", creatief is en oplossingsgericht, proactief is bij het inschatten welke belangrijke activiteiten wanneer plaatsvinden, oog heeft voor kwaliteit, sterk is in plannen en organiseren, en een teamspeler die plezier haalt uit samenwerking.

Functiebeschrijving
Inhoud schrijven voor nieuwsbrieven. Inhoud schrijven voor social media berichten (Facebook-Instagram-Twitter). Vooruit plannen wanneer welke berichten gepubliceerd moeten worden gekoppeld aan onze activiteiten. Samenwerken met de directie in het vormgeven van de online campagne.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken met jouw bijdrage? Stuur een mailtje waarin je beschrijft wat je leuk zou vinden om te betekenen voor onze stichting.